O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Fondant kage med sukkerblomster buket af roser, ranunculus, brombær. bunde under den hvide chokolademoussen er smurt med brombær marmelade og så frisk hindbær, jordbær og blåbær oven på mousse
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage medfondant
H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Kagen er smurt op med nutella smørcreme inden fondant er lagt på. Kagen er lavet af chokoladekage med ekstra grofthakket mørk chokolade, chokolade-nougat og hindbærmousse