Rør det rundt med en ske og sæt det tilbage et par minutter. Når fløden-æggecremen bliver tyk, lækker og legertet, hældes den over chokoladen, igennem sigten, for at undgå evt små æggeklumper kommer med
Fyldet på nøddebunden kan godt varieres, så den fx smøres med vaniljeis i stedet for flødeskum. Pynt kagen med resten af bærerne og riv godt med chokolade hen over eller hak chokoladen i grove stykker og fordel udover
En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammen med knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
Jeg foretrækker at spise kagen lun med en skefuld flødeskum til. Klargør springformen med et stykke tilklippet bagepapir i bunden ved at spænde det fast med ringen, og klipppe overskydende papir af
På arbejdet har konditoriet fået en printer der kan printe billeder ud til kager i frugtfarve. Hele aftenen før gik med kage bagning efter ungerne var lagt i seng
Når jordbærpureen er kølet lidt ned, piskes fløden til flødeskum. Kagen består af lyse bunde lagt sammen med jordbærmousse drysset med hakket mørk chokolade og smurt op med chokoladefrosting
Jeg var heldig at stå for kagerne, her vil jeg dele opskriften med jer. Kagerne består af en mandelbunde, brombærmousse, hyldeblomst/limemousse, marcipanbånd og krystalliseret hvid chokolade
Smør herefter flødeskummenmed de moste blandede bær på lagkagebunden. at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere