Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu. Ruller marcipankantbåndet rundt på kagens sider, sætter hindbær rundt i kanten som pynt og tilsidst fylder midten ud med resten af nøddecrunchen
Den legeret karamel-creme tages ud af fryseren og placeres på midten af kagen. Når fløden-æggecremenbliver tyk, lækker og legertet, hældes den over chokoladen, igennemsigten, for at undgå evt små æggeklumper kommer med
Kagerne komme i fade (evt. Nu skal kagerne samles. Overtræk det medfolie, men husk at folien skal gå helt ned og røre cremen, så der ikke dannes kondens
Mens kagerne afkøler laves jordbærkompotten. Jeg reducerede i sukker og olie, for kagen indeholder bananer og ananas der er søde og iceingcrememed florsukker
Rør smør og sukker blødt og cremeti en røreskål. Klargør springformenmed et stykke tilklippetbagepapiri bunden ved at spænde det fast medringen, og klipppe overskydende papir af
Opskrift på lækre fastelavnsboller medcreme og glasur. Fastelavnsboller er et hit her hjemme og når tiden for fastelavn nærmer sigforbinder jeg også de lækre fastelavns boller med foråret der nærmer sig
På arbejdet har konditoriet fået en printer der kan printebilleder ud tilkageri frugtfarve. Jeg bagte Hvid chokolade muffins, Snickerskage og en chokoladekage medhindbærmousseimidten
Alle minekagerbliver lavet medkærlighed. Jeg synes at når man laver denne slags kager, så giver det en superflot dynamik, des mere forskelligt pynt man bruger
Fordel på kagernemed en sprøjtepose (en frysepose med et lille hul kan også bruges). Pandekager m. Skær et stykke af midten af den afkølede cupcake ud med en urtekniv
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakteni en skål og pisk den, enten medhåndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Så det er en kage, som samtidig fungerer så fint som dessertkage – hvis der altså er mere tilbage… Det var der i vores tilfælde, for vi supplerede medpandekager over bål senere på aftenen
Sørg for at tjekke dinekagersmidteinden du tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstikimidten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op