Hindbærmoussekage fra Byens Bedste Kager. Før ferien holdt jeg familiefødselsdag, og jeg kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om denne fantastiske kreation af en hindbærmoussekage, som jeg lavede
Lad kagen køle helt af i formen. Pisk imens æggeblommerne og sukkeret sammen til en luftig æggesnaps. Kom en lille smule vand i bunden af en lille gryde
Jeg ville gerne selv have lavet et overflødighedshorn i år - det så da nemt ud da de lavede det i kagedysten - meen jeg blev klogere og efter at have formet den første ring og tænkt at det måske ikke rigtig var så nemt og så bagefter at have smidt hele den første plade med kransekage ud fordi de var underbagte, så blev tiden i år kun til nogle kransekagebrød, som til gengæld var rigtig gode
Rør den smeltede chokolademasse sammen med æggesnapsen og tilsæt mel og bagepulver. Smelt chokolade, farin, mælk og smør ved svag varme - lad det køle af
Igen er den lavet med hjemmelavede bunde (jeg nyder virkelig at gå i køkkenet og bruge tid på at bage), men du kan også springe over hvor gærdet er lavest, og købe nogle gode chokoladebunde
Kagen er en fusion mellem to kager, som jeg har fundet i Spis Bedre og Mad. Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage med jordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage
Lidl fører naturligvis også deres egen Engvang økologisk “En bid af Danmark”-koldskål med vanilje og citronsaft, som jeg er så heldig at have en helt særlig aktie i denne sommer
Skub forsigtigt dejen ud mod siden med bagsiden af en ske, så der en lille fordybning i midten - på den måde undgår du at kagen hvælver på midten, når den er bagt
Rigtig lækker æblekage til eftermiddagskaffen. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps. Kan kan hurtigt laves skulle der komme uanmeldte kaffe- og kagesultne gæster