O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Alt efter hvor meget den varmer, og hvor store kagerne er. Jeg kalder den chokolade fondant. Til dessert fik vi chokoladefondant med vaniljeis, chokoladesauce og frugt
H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9