Kager der smager diabetes opskrifter

Glutenfri muffins med sukrin

Glutenfri muffins med sukrin

Det ligner sukker og smager meget tæt på sukker, men det er lidt en kunst at bruge det, da for meget sukrin nemt giver en underlig kold bismag
LCHF – Godt og skidt

LCHF – Godt og skidt

Mere smag – Du spiser mad, der virkelig smager af noget, og dermed kan du bedre opnå en ‘mental’ mæthed, hvor du ikke har behov eller lyst til mere mad
Crunchy "marcipan" på en naturlig måde

Crunchy "marcipan" på en naturlig måde

Den er lidt mere crunchy og der er mere bid i, men den smager altså godt. Samtidig indeholder det rigtig mange monoumættede fedtsyrer, som netop er undersøgt for at kunne fjerne fedt, samt monoumættet fedt øger HDL, som er det "herlige kolesterol" og sænker LDL "det Lede Kolesterol"
Mandler med soya

Mandler med soya

put dem i brødet / i kagerne. Samme forsøg viste at indtagelsen af Arginin, sammen med de øvrige aminosyrer, der er i mandler, gjorde musene mere modstandsdygtige overfor insulin, som dermed påvirker risikoen for udvikling af sukkersyge (diabetes)

Mad eller efterligninger…

Jeg falder selv på halen over alle de überkreative kvinderder kan trylle de mest utroligt misundelsesværdige Mette-Blomterberg-look-a-like-kager frem