Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu. Ruller marcipankantbåndet rundt på kagens sider, sætter hindbær rundt i kanten som pynt og til sidst fylder midten ud med resten af nøddecrunchen
Uanset om jeg bager hindbærsnitter, festkager eller en “kedelig chokoladekage”, så laver jeg dem med kærlighed, men i denne kage er der lagt ekstra meget kærlighed i
Alligevel er der en retning af tilhængere, der sværger til at få kagerne serveret med sukker, selvom man kan sige sig selv, at sukkeret jo ikke gror på Sardinien
Nu kommer du så den ønskede fyld/smag i og rører/pisker det sammen, men ikke for længe, da der ellers er fare for, at massen bliver for tyk og dermedkan skiller
Vend melet i chokoladeblandingen til man ikke kan se mere mel – pisk ikke for meget. Forvarm ovnen til 185 grader. Forvarm ovnen til 185 grader. Tjek efter 20 minutter (jeg brugte varmluft og gav mine brownies 20 minutter og den blev perfekt) Lad brownies køle fuldstændig, inden den skæres i firkanter. Brownies kanfryses ellers holder de 2 dag i en lufttæt beholder
Isen kan tages direkte fra fryseren og serveres - såfremt chokoladen er hård at knække, kan du gøre ligesom på billedet overfor - skære den over på midten og servere halve æg - ligesom når du har åbnet dit kinderæg
Den store på billederne er nemlig blevet lagt i fryseren (det kan den nemlig sagtens, fryses altså), hvor den ligger og venter på at vi i næste weekend tager til Hamborg
Hjemmelavede Ferrero Rocher. Glædelig 4. søndag i advent. Det er blevet tid til jeres sidste adventsgave fra mig, og man må sige, jeg har gemt det bedste til sidst…