er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Jeg har ikke den store erfaring med fondant eller at smøre kagerne ind i smørcreme osv. Bradepandekagen lagde jeg sammen med hvid chokolade mousse, og så smurte jeg den ind i smørcreme og rullede fondant ud til den
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Lad efter bagningen kagerne(kagen) køle af på en bagerist, og pynt dem så når de er helt afkølet. ) Mine blev pyntet med en almindelig hvid glasur og som prikken over I'et fik de fondant kristtjørne på toppen, som også sagtens kan laves i marcipan
Kagen består af chokolade sponge cake bunde, med skildpadde-palmin smørcreme som fyld og opsmurt med chokolade-palmin smørcreme, efter fødselsdagsbarnets ønsker
Til gengæld er det så noget dyrere end fondant, da det er næsten rent chokolade, men hvad betyder det når den glade fødselar selv siger “go’e chokolade gulerødder”
Vi blev enige om, at grundformen skulle opbygges af almindelige lagkagebunde, lagt sammen med skovbær mousse med hvide chokolade stykker (den vordende bruds yndlingsfyld)