To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse
Langsomt hældes den varme fløde i æggeblommer, her piskes grundigt. 60 g æggeblommer. 55 g æggeblommer. En kagering på 16cm i diameter, beklædes med husholdningsfilm, så den slutter helt tæt og indevendig smøreres den let med olie. Når ca 1/2 af den varme fløde er i æggeblommerne, kommes det hele i kasserollen med fløden og den varmes langsomt op igen under konstant omrøring. Hældes i kageringen på 16cm og stilles i fryseren. En mandelbund lægges i en kagering på 18 cm i diameter med kagefilm i kanten. 60 g æggeblommer. 55 g æggeblommer
Kagerne komme i fade (evt. æggeblommer. Nu skal kagerne samles. I lyset af alle de fantastiske blomstrerende kirsebærtræer man ser i København for tiden, blev jeg inspireret og tænkte at jeg ville få udnyttet al den lyserøde farve jeg har liggende
Pisk æggeblommer, sukker, mel og bagepulver. Pisk fløde og æggeblommer til let skum, tilsæt det lidt efter lidt i passionssaftentil sidst vendes de pisket hvider i
På arbejdet har konditoriet fået en printer der kan printe billeder ud til kager i frugtfarve. Så blev det endelig Eid igen og der skal selvfølgelig bages
450 gr hakket mørk chokolade5 dl piskefløde6 æggeblommer70 gr sukkerTænd ovnen på 180 gr. Sæt en skål over en gryde med vand og tænd for gryden (eller brug et bain-marie) Pisk heri æggeblommer og sukker til det bliver tykt og cremet i 5-6 minutter. 6 æggeblommer
Noter"Stor portion" er til store kager som chokolade lagkager, klassens time kage osv. "Lille portion" er til havregrynskager, franske vafler, honningekager osv