I efteråret bekendtgjorde jeg, at jeg fremover er en fast del af Go’Morgen Danmark holdet – som kok i køkkenet (eller kagekone i køkkenet, nok nærmere)
Til Karolines fødselsdag for 14 dage siden lavede jeg en kagekone, men resultatet blev ikke helt som jeg gerne ville. 250 ml vand50 g gær50 g sukker5 g salt100 g blødt/halvsmeltet smør1 ægca. 1 æg
Derudover får jeg halsbrand af at spise en grønært, og kan knap nok stå oprejst uden at blive forpustet, orhhh… Men i dag skinnede solen da jeg vågnede og jeg fik lyst til at bage en brunsviger, eller det vil sige, den havde jeg egentligt haft i tankerne længe
Jeg har hentet opskriften hos kagekonen. Nu skal vi jo ikke glemme kagerne. Custom made kager, var jo hele årsagen til at Sukkerheksen i sin tid opstod, og det er da også dem hun har været mest kendt og omtalt for i mange år, så selvfølgelig skal vi huske at have dem med på bloggen engang i mellem
Opskriften har jeg fra kagekonen. Stivner på køl inden den lægges i en kage. Lime Mousse½ l fløde2 dl Cremefraise2 dl youghurt naturel½dl sukker2 tsk øko lime skal, revet1 dl limesaft (6-8 lime)6 blade husblasCremefraise, youghurt og sukker piskes sammen til sukkeret er opløst
Bedstevenner er nok for meget sagt, men ikke desto mindre er det Zaza på næsten 14 år der hurtigst har overgivet sig til Kings hvalpede charme og nuttethed
Der hvor jeg bor, har vi et fælleshus. I fælleshuset er der fællesspisning et par gange om ugen. I går var det mig og 8-9 af mine naboer der stod for at bespise omkring 75 personer