Det jeg lod mærke til, var kagecremen – hvor der blev rørt smør i. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kage og cremen med smør hedder patissiere creme
Jeg har længe søgt en god opskrift på en lækker fudge. Den er MEGET kalorierig, så du skal ikke lave den, hvis du er på slankekur og slet ikke i januar
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Kom den eventuelt på køl et kort stykke tid og så pisk videre
Form den forsigtigt rund og stil den på en plade med bagepapir. Opskrift kagecreme. Er du til den slags, skærer du den færdigbagte og afkølede bolle 2/3 over (den må godt have stået på køl en times tid eller to). Jeg lavede 12 boller af denne opskrift, men som du måske kan se på billedet, var de rimelig store. Fordel en god klump kagecremepå den, hold ca 2 cm afstand til kanten. Når cremen har kogt i 1-2 minutter under omrøring køles den af og bruges i kager
En pakke kagecreme. Sukkerafhængighed er et kæmpe problem for rigtig mange, derfor er det også nødvendigt at sætte fokus på hvad sukker gør ved kroppen, men også hvilke alternativer der ellers er
Jeg synes, at almindelig kagecreme godt kan blive en smule tungt til sådan en sød kage. Efter bagningen kommes det revet chokolade på og smelter påkagen, imens den køler af
Rul den anden havldel af dejen ud til en firkant og smør resten af remoncen og cremen på. Sidste uges fredagskage blev en smørkage – en hurtig udgave – da tiden var knap
Det andet lag består af et lag god kagecreme, og derpå en masse friske jordbær i tynde skiver. Lavet af halv kagecreme, halv pisket flødeskum en god smeltet mørk chokolade, samt knuste makroner