men hvis du har en opskrift hvor den ikke skal bages, så er det tit godt at tage en portion af denne kagecreme og blande med flødeskum af ½ liter fløde
Opskriftkagecreme. Opskrift Fastelavnsboller. Jeg lavede 12 boller af denne opskrift, men som du måske kan se på billedet, var de rimelig store. Fordel en god klump kagecreme på den, hold ca 2 cm afstand til kanten
Kagecremen og kagen skal være helt afkølede før næste step i opskriften kan gennemføres. Denne opskrift gav også en lille mazarintærte til fryseren, så hvis man ikke skal bruge en stor kage, så er den halve opskrift måske en god idé
Flødeskummen, bærrene, kagecremen og de luftige lagkagebunde. Som så mange gange før, blev jeg inspireret af en opskrift på MyNewRoots, men har gjort den mere sommerlig ved at tilsætte blåbær og hindbær
Jeg har længe søgt en god opskrift på en lækker fudge. Opskriften kommer her. Her er både opskriften og billedet af min fudge efter blot 1 times afkøling i køleskabet. Kondenseret mælk (kogt i 2 timer, som beskrevet ovenfor) er yderst velegnet til kagecremer
Det jeg lod mærke til, var kagecremen – hvor der blev rørt smør i. Opskriften og Youtube klippet var på russisk eller lignende, så det var umulig at tyde opskriften
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Den typiske opskrift man ser er 100 gram flormelis der piskes sammen med 100 gram smør
Kagecreme. Pisk fløden til let flødeskum og vend det forsigtigt sammen med den afkølede kagecreme. Derefter et lag flødeskum (eventuelt blandet op med kagecreme) ovenpå
1/2 pakke vaniljekrem (i Danmark bruker jeg en halv pose "kagecreme" med 2,5 dl melk). 1/2 pakke vaniljekrem (i Danmark bruker jeg en halv pose "kagecreme" med 2,5 dl melk)