Opskrift kagecreme. Fordel en god klump kagecreme på den, hold ca 2 cm afstand til kanten. Når cremen har kogt i 1-2 minutter under omrøring køles den af og bruges i kager
Den kogte version har en lækker, cremet karamel smag. Kondenseret mælk (kogt i 2 timer, som beskrevet ovenfor) er yderst velegnet til kagecremer. 1 dåse kogt kondenseret mælk. 10 min) Hæld den kolde (kogte) kondenserede mælk ned i massen og pisk yderligere i ca
Kagecreme. , til det er kogt ind til en tyk grød. Pisk fløden til flødeskum, og vend den med det meste af kagecremen - smag dig frem for at finde den rigtige balance mellem creme og flødeskum
Vend flødeskum sammen med afkølet tyknet kagecreme. 1 portion kogtkagecreme (hjemmelavet eller fra Dr. 1 portion kogtkagecreme (hjemmelavet eller fra Dr
kogt vanille kagecreme. Kog kagecremen og sæt den til afkøling. kogt vanille kagecreme. Når cremen er afkølet piskes fløden til skum og vendes sammen med kagecremen - tilsidst vendes chokoladeknapperne i
Jeg må indrømme, at jeg nærmest fik fornemmelsen af, at jeg sad og spiste dessert – tror nok det var smagen af mælk og æg, da jeg plejer at bruge det som grundbasis i min kagecreme
kogtkagecreme. Så fik jeg lige lyst til at lave en let påskelagkage. Jeg brugte. 3 lagkage bunde. råsyltede jordbær af 1 bakke friske jordbær skåret i små tern, ½ dl sukker
Jeg har også fundet en glutenfri og æggefri kagecreme, som nogen måske vil finde interessant. Fyld en spiseskefuld marmelade eller kagecreme i fordybningen og lad bollerne hæve ca