Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Hak chokoladen og tilsæt den til siruppen så den smelter og det bliver en tyk creme
Kagecreme. Jeg elsker sommerens rabarber og jordbær, og jeg tænkte at den famøse kombination ville gøre sig godt på en sprød mørdejsbund og med lidt mørk chokolade
Kagecremen og kagen skal være helt afkølede før næste step i opskriften kan gennemføres. Mazarintærten nedkøles og mens den nedkøler hakkes den mørke chokolade fint og denne fordeles på den stadig lune tærte
Der findes så mange gode kagecremer og bollerne bliver skønne og lækre. Pyntes med lige hvad du kan lide fx glasur, flormelis, chokolade, de kan dyppes i smeltet smør og drysset med sukker
250 gr hvid chokolade. i en køkkenmaskine (elpisker kan også bruges) og pisk i yderligere 10 min til massen begynder at "sætte sig" Hak den hvide chokolade groft og vend både chokoladen og ingefærmassen i fudgeblandingen. Kondenseret mælk (kogt i 2 timer, som beskrevet ovenfor) er yderst velegnet til kagecremer. 250 gr hvid chokolade
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Noter"Stor portion" er til store kager som chokolade lagkager, klassens time kage osv
Jeg synes, at almindelig kagecreme godt kan blive en smule tungt til sådan en sød kage. Efter bagningen kommes det revet chokolade på og smelter på kagen, imens den køler af
Kagecreme. Det er meget nemmere end at smelte chokolade til kagen. Hjemmelavet kagecreme. efter 3 min kagen er kommet ud af ovnen drysser jeg kagen med ca 100g finhakket mørkchokolade. 100g mørkchokolade på 70% (valgfrit)
vaniljekagecreme – pulver der røres op med mælk – hvis du vil have creme i din jordbærtærte. Du kan også starte med et tyndt lag mørk chokolade, hvis det skal være den absolutte luksusudgave
Kagecreme. Smelt chokoladen og smør det på tærten. Kagecreme. Sæt bunden med chokoladen på køl. Kagecremen kan sagtens også laves dagen i forvejen, det bliver den faktisk rigtig god af - men fløden skal vendes i på dagen, hvor kagen skal serveres
Kagecreme. Den her stikker helt klart den hos bageren og der er ikke et øje tørt, den har en lækker sprød tærtebund, kransekagemasse, chokolade, en lækker creme og så en masse skønne søde jordbær og blåbær