Kagebunden. En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Opskrift på kagebunden. Advarsel. du bliver voldsomt lækkersulten af det her indlæg. I weekenden holdt min søde veninde fødselsdag og i den anledning skulle der kage på bordet, masser af kage
Kagebund. hasselnødder, mandler eller valnødder. Først laves kagebunden. Tilsæt derefter hakket chokolade og hakkede nødder samt smeltet plantemargarine og vand
I min “I februar vil jeg gerne”-udgave truede jeg med at ville lave glutenfri lagkagebunde. Kagen er luftig og svampet og smager rigtig godt – skal jeg lave samme finte en anden gang, kunne jeg godt finde på at tilsætte lidt pofiber, som ville suge lidt af fugten til sig, i håb om at kagebundene ville blive en anelse lettere
Jeg brugte hasselnødder, da det var hvad skufferne rummede. 100 g nøddeflager eller hakkede nødder. Før servering udstikkes der af fragilitéen 2 kagebunde pr. 100 g nøddeflager eller hakkede nødder
Kagebund. Hæld massen ovenpå kagebunden, dæk kagen til og sæt den i fryseren. 200 g mandler (i den improviserede kage blev det 150 g hasselnødder + 50 g valnødder). 200 g mandler (i den improviserede kage blev det 150 g hasselnødder + 50 g valnødder)
Til kagebunden smuldres smørret i melet. ) Opskrift på Dessertkage med æbler og nødder. 75 gram sukkerKagebund til forbagning150 gram mel150 gram smør3. Fyld æblemosen (gerne lun) i den forbagte kagebund, fyld nøddekerne ovenpå og færdigbag kagen ved 200-210 grader i ca 20 min
Hak nødderne groft – enten i posen med en hammer eller i en foodprocessor. Forslag til lagkagebunde. Lav to runde bunde på hver sin bageplade og fordel de hakkede nødder ovenpå