Til kagebunden rives marcipanen ned i en skål. Kagebunden afkøles. En rigtig dejlig rabarberkage med en god smag af rabarber (selvfølgelig), kokos og marcipan
Fordel fyldet over begge kagebunde, så der er et lige tykt lag i begge kager. Den ene som en fodboldbane med en grøn kokosglasur, hvide glasur linjer, flag og en marcipanbold, og den anden som en stor fodbold med hvid og brun glasur, og så den klassiske fødselsdagstekst i grøn
Ved du at de skal spises i løbet af få dage, så kan du bruge almindelig lagkagebund. Flyt dem over på en bradepande med bagepapir efter de er dryppet af, men inden chokoladen størkner
Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges. Det fejrede vi med et brag af en hyggelig kolonihavefest med en masse skønne familiemedlemer
Den må nemlig ikke sætte sig i skålen eller i en sprøjtepose på køl, da det vil ødelægge moussen, når den efterfølgende skal lægges sammen medkagebundene