Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges. Kom de karameliseret hasselnødder på et stykke bagepapir og køl ned til karamellen er helt stivnet (kom dem gerne i fryseren for at speede afkølingen op) – Det er formentlig bare en stor karamel/hasselnød klump, du ender med, og det er helt perfekt
Når kagerne er helt kølet af kan de skæres i halve med en stor kniv, så man får fire lagkagebunde. Flødeskummen, bærrene, kagecremen og de luftige lagkagebunde
Bunden i denne kage kan erstattes medkagebunden i min opskrift på hindbærmoussekage. Kagebund. En moussekage er lidt mere særlig end andre kager, og det er ikke umiddelbart mousse, man forbinder med veganske kager
Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges. Folk var helt tosset med kagerne, og der blev taget flere billeder af kagerne end af hele festen og festens hovedperson … Tja, der er nok bare noget med kager som fanger folk
Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges. Folk var helt tosset med kagerne, og der blev taget flere billeder af kagerne end af hele festen og festens hovedperson … Tja, der er nok bare noget med kager som fanger folk
Jeg brugte hasselnødder, da det var hvad skufferne rummede. Jeg er som i jo nok ved vild med marcipan, og det var faktisk også en af hovedingredienserne i denne opskrift
Smør nu frugtkødet ud over kagebunden i formen med lidt afstand til kanten. Sæt et stykke kageplast ned langs kanten og læg kagebunden tilbage i formen
Når jeg bager chokoladekage bunde, skærer jeg som regel toppen af kagen fra, da den er hævet op med en buet overflade under bagning, og derfor ikke egner sig som fin plan kagebund