Opskrift på kagebunden. Vi nød kagen med frisk skyrcreme rørt med vaniljeessens og frisk frugt. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
Fordel fyldet over begge kagebunde, så der er et lige tykt lag i begge kager. Og så skal de bare serveres med fødselsdagssang, kaffe og lidt frisk frugt
Jordbærkage lyder måske ikke meget af chokolade i dine øregange, men kagebunden er faktisk smurt med smeltet chokolade – i hvert fald i opskriften, som du får ganske gratis ved at klikke på linket herover eller billedet herunder
Det blev derfor til denne lækre fragilité med et frisk og cremet indhold af passionsfrugt og citron. Jeg er som i jo nok ved vild med marcipan, og det var faktisk også en af hovedingredienserne i denne opskrift
HUSK at kagebunden og marengs skal bages sammen, så derfor starter du med at lave de to. Kagebunden og laget af marengs skal bages sammen, mens cremen og jordbærrene lægges på, når kagen er kølet af
Bland frugtmosenmed kagecremen, og fordel halvdelen på lagkagebunden. Min kollega Henriette ville gerne smage vanilielagkagebundemed mandler, og da hun er meget glad for kagecreme, så skulle der naturligvis en klassisk vaniliekagecreme i kagen
Kagebund. HUSK (loppefrøskaller)Blend paranødderne i en blender til det bliver nøddemel, hvorefter det kommes i en skål og blandet med dadelmosen, kokosolie, morbær og vaniljepulver
Herefter fordeler du den cremet chokoladeblanding på den ene kagebund og vender den anden ovenpå. Selvfølgelig skulle jeg udfordre mig selv med en ny opskrift, hvilket jeg aldrig skulle have gjort