Opskrift på kagebunden. Vi nød kagen medfrisk skyrcreme rørt med vaniljeessens og friskfrugt. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
Fordel fyldet over begge kagebunde, så der er et lige tykt lag i begge kager. Og så skal de bare serveres med fødselsdagssang, kaffe og lidt friskfrugt
Det blev derfor til denne lækre fragilité med et frisk og cremet indhold af passionsfrugt og citron. Tag gryden af blusset, og tilsæt nu passionsfrugternes kød, citronskal og smag eventuelt til med lidt citronsaft
Bland frugtmosenmed kagecremen, og fordel halvdelen på lagkagebunden. Min kollega Henriette ville gerne smage vanilielagkagebundemed mandler, og da hun er meget glad for kagecreme, så skulle der naturligvis en klassisk vaniliekagecreme i kagen
Kagebund. Pynt medfriske blåbær på toppen. HUSK (loppefrøskaller)Blend paranødderne i en blender til det bliver nøddemel, hvorefter det kommes i en skål og blandet med dadelmosen, kokosolie, morbær og vaniljepulver
Herefter fordeler du den cremet chokoladeblanding på den ene kagebund og vender den anden ovenpå. Selvfølgelig skulle jeg udfordre mig selv med en ny opskrift, hvilket jeg aldrig skulle have gjort
Kagebund. medfriskfrugt. Blend frisk og tørret mango med. med dadler, kokosolie og vaniljepulver,. Denne kage er en frisk og tropisk mangocremè over et friskt lag "ostecremè" på en sød, men sprød bund
Blend de fem øverste ingredienser i listen til kagebunden og tryk den flad i en form/et fad. Opskriften er opstået ud fra den inspiration, jeg har hentet i andre opskrifter samt i min egen erfaring med råt bagværk