Chokolade kage. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Jordbærkage lyder måske ikke meget af chokolade i dine øregange, men kagebunden er faktisk smurt med smeltet chokolade – i hvert fald i opskriften, som du får ganske gratis ved at klikke på linket herover eller billedet herunder
Sæt et stykke kageplast ned langs kanten og læg kagebunden tilbage i formen. Hvidt chokoladeomslag. Smør nu frugtkødet ud over kagebunden i formen med lidt afstand til kanten
Kagebunden. En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Når kagebunden er gennembagt tages den ud og bunden prikkes med en gaffel. Hakket chokolade, smør og fløde smeltes ved lav varme i en gryde, hvorefter denne ganache fordeles ud over kageoverfladen i et jævnt og forholdsvis glat lag
Kagebund. Chokolade. Lad chokoladen stivne lidt, inden den skæres ud. 250 g mørk chokolade (jeg brugte dog en blanding af lys og mørk)Lad kagen køle af, smelt chokoladen over vandbad og fordel herefter oven på kagen
Læg en lagkagebund i bunden af en springform. Hæld fromagen oven på kagebunden. Kagebunden og gelen holder sammen på den så den ikke falder sammen når man skærer stykker ud