Serveres med flødeskum eller vaniljeis, drysset med kakao. 200 gr mørk chokolade250 gr smør5 dl brun farin4 æg3,5 dl mel1 tsk bagepulver1 dl kakao1,5 dl frosne eller friske hindbær1,5 dl friske blåbærSmelt smør og chokolade ved svag varme. hæld kagen i en firkantet form 30x20cm med bagepapir og læg bærrene på toppen. Bag kagen ved 180 gr i 20-25 minutter. 1,5 dl frosne eller friske hindbær. 1,5 dl friske blåbær
Fløden piskes imens til en let skum. Det er ikke en kage man nedsvælger store mængder af, men den vil også være helt perfekt som dessert med en lækker klat vanilleis og friske bær
– Pisk fløden til skum og vend den i risengrøden. – Si kirsebærsovsen fri for bær. Jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne smukke risalamande kage
Pisk soya-piskefløden til skum og vend den afkølede bærmasse i den. Før vi blev veganere, havde jeg ry for at lave nogle ret lækre og blandt familien berømte lagkager, og jeg har de sidste par år forsøgt mig frem med veganske kageopskrifter for at finde den perfekte lagkage
skum fra i en skål og vend resten af flødeskummet i risengrøden. – Si kirsebærsovsen fri for bær. Jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne smukke risalamande kage
Inden du serverer den pynter du den med masser friske bær (jo flere, jo bedre - det ser fantastisk dekadent ud), flødeskum i kanten (jeg bruger en sprøjtepose - det ser ekstra dekorativt ud, men en frysepose med et hul kan også gøre det) og til sidst lidt fintrevet chokolade
Pisk det resterende fløde til skum, fjern springformen og dæk kagen i flødeskum. Som den gode mand jeg er så protesterede jeg slet ikke Opskriften er fra et lagkagehæfte der hedder “Lækre lagkager” hun fik for et stykke tid siden
Du kan også bruge moussen som lag i en lagkage – fx sammen med et lag appelsinfromage også. Til servering kan du pynte lidt med frysetørrede bær, chokoladespåner, ekstra flødeskum eller hvad du har lyst til