De syltedekirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage. Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær
Kagen er medsyltedekirsebær og nougat, som er ingredienser. Mens jeg spise kagen slog det mig at væden fra de syltedekirsebær kunne være blevet brugt til en gele, som i et tundt lag kunne have været fordelt mellem selve kagen og cremen
Kagen kan helt sikkert også tilberedes med andre typer syltedekirsebær - selv om amarena kirsebær er i topklassen, kan et billigt karton syltedekirsebær såmænd også bruges
Når jeg laver fyldte chokolader vil jeg altid gerne prøve noget nyt, men det ender altid med at jeg vender tilbage til det jeg har prøvet mange gange før, både fordi det virker og fordi det smager skiii godt
Udblød husblas, smelt det og bland med saften. Abrikoser fra dåse kan anvendes i stedet for kirsebær. Hæld det over kagen når geleen begynder at stivne
En drøm af en kirsebærkagemed hele syltedekirsebær. Især hvis det er en skærekagemed frugt i. Vejrguderne (bør ikke forveksles med DMI) vrissede af os og skød med ærtestore hagl
servering fjernes kageplast og ringen fra springformen, og kagen pyntes med de. kirsebærrene på kagen. Den smager fantastisk, ser flot ud og er skøn julekage, men kan også sagtens nyedes resten af året
Mætte og særdeles tilfredse med årets tiltag, var vi klar til bobler, kransekage og limbo-dans. Kagen var fantastisk lækker, fandt dog aldig rigtig kirsebærrene, men blød, fyldig og tunge-smeltende
Pynt kagenmedkirsebær. Når geleen er stivnet er kagen færdig. 1 glas syltedekirsebær (ca. 340 g)2,5 dl kirsebærsaft,4 blade husblas. Hæld ostemassen over kiksene i springformen og stil kagen tildækket i køleskab mindst 4 timer gerne natten over. Si saften fra kirsebærrene og fortynd den med vand indtil der er 2,5 dl. Sæt kagen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. 2,5 dl kirsebær