Skumfiduserne smeltes over vandbad sammenmed olien. Hvis det skal bruges til at overtrække en kage, er du nød til at ælte det med flormelis, glykose og en lille klat margarine
Rul fondant tyndt ud på et bord med majsstivelse og overtrækkagen. Glat cremen ud med en flad spartel og stil den på køl til den skal overtrækkesmed fondant
Eller du kan også være fræk og bruge det som overtræk på en anden kage (gjorde jeg med en lidt mere “tør” chokolade kage jeg havde lavet – det smagte fantastisk)
Det korte svar er, at det er en ganske simpel form for sukkermasse, som du kan bruge til at overtrække dine kagermed, så de bliver endnu lækrere at se på, eller du kan bruge fondanten til at lave pynt til dine kager
o) Ved for meget flormelis bliver fondanten tør og revner, når man skal overtrækkekagen. Chokoladen smeltes over vandbad (eller microovn) og blandes med de smeltede Marshmallows
Jeg vælger at brug RKT, når figuren ikke må være for tung I forhold til resten af kagen. Tilsæt skumfiduserne og rør rundt, gerne med en gummidejskraber, indtil skumfiduserne er smeltede