Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt medrevneæbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Bland de revneæbler og marcipanen sammen og rør det i dejen. Vi har nemlig rigtige mange æbler og nedfaldsæbler i haven, så min samvittighed sagde mig, at det godt måtte være noget medæbler
Favorit æblekagemed masser a. Dejen er krydret med kanel og kardemomme, og så er den rullet ud, smurt med en remonce af smør og kokossukker, drysset medgroftrevneefterårsæbler, grofthakket mørk chokolade og mandler, og så er de snurret sammen til de fineste snurrer
Drys med resten af det revne marcipan og de hakkede mandler. Jeg har lavet den kage før medæbler og kanel (se opskrift her), og det er altså en favorit, så jeg tænkte, at man kunne bytte æbler og kanel ud med rabarber og marcipan - og det fungerede skam ret godt
De revne gulerødder giver fugtighed og en mild smag, men det bedste er næsten rosinerne, krydderierne og nøddeknas på toppen, som giver et gulerodskage-twist
Tilsæt det revne æble og havregryn. Skræl æblet /æblerne og riv groft. 1 - 2 æbler. Pres væden fra det revne æble og mål 60 gr. Læg bagepapir på to bagplader og fordel cookies på dem med 9 på hver. Bag kagerne ved 175 grader i ca. 1 - 2 æbler
Olie, sukker og æg piskes færst sammen og tilsættes herefter sammen med. Herman er en venskabs kage. Han er en naturlig gærende kage og derfor er det vigtigt at herman IKKE står i køleskabet
Der ligges nu mandler rundt i kanten, hvorefter der pyntes med skiveskårne æbler til slut. De piskede æggehvider vendes blidt i dejen sammen med mandlerne
pandekagernemed æblemos eller marmelade. Glutenfri Pandekage og vaffel opskrift. problemer med glutenfri havre, kan havremel erstatte majsmelet eller lignende
-)Det er anden gang jeg prøver at lave en creme cheese frosting til at toppe kagernemed. Det må endelig ikke blandes for voldsomt, så mister kagerne deres luftige konsistens
Pernille Elise
Æblet har en middelfast og let syrligsmag, hvilket egner sig godt til i en æblekagemed både sukker og marcipan
Lun æblekagemed/fløde eller cremf. Kagen bages i en forvarmet ovn i ca. Det var en fantastisk dag med masser af glade gæster som fejere æblets dag i gårdbutikken