Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Opbevar kagerne tildækket i køleskabet. Dyp eventuelt fingrene i lidt vand ind imellem. Det betyder at de også egner sig godt til at have børnene med i køkkenet
Overtræk forsigtigt kagenmedmarcipanen. Når kagen er samlet og betrukket med. vaniljestangen på den lange led, skrab kornene ud og mas dem sammen med en
Kom creme i kagen og pynt den med bær. Den her stikker helt klart den hos bageren og der er ikke et øje tørt, den har en lækker sprød tærtebund, kransekagemasse, chokolade, en lækker creme og så en masse skønne søde jordbær og blåbær
Opnår marengsen ikke denne stivhed, er det umuligt at få en flot og stabil flødebolle med højde på. Et par gange om året kommer der nye sæson/højtids versioner og denne sommer står den på Summer – lakrids overtrukket med hvid chokolade og hyldeblomst
I lørdags skulle jeg have tøsemiddag, og da der jo som bekendt har været hedebølge i Københavnsområdet, ville jeg ikke ud i desserter, der bestod af store tunge kager eller noget med meget smør