Den smager fantastisk ograbarberne kan udskiftes medhindbær. Smør et stor tærtefad med lidt smør og kom så raraberne i, drys med sukker og vanilje ( laver du den medhindbær behøves der ikke at drysses så meget sukker over)
Det er en del af konceptet dernede, at montren altid er fyldt med forskellige kager. På mit arbejde, Café Gårdhaven, har vi altid masser af hjemmebagte kager
I bærsæsonen kan du erstatte rabarberkompottenmed en kompot af fx jordbær oghindbær. Først en bund toppet med halvdelen af rabarberkompottenog halvdelen af kagecremen
Både at spise rå, men specielt i kage er det lækkert. Jeg lavede derfor sukkerfri rabarberkompot af den ene portion og til den anden portion rabarber blev jeg inspireret af min tidligere opskrift på muffins - nemlig disse havregrynsmuffins medhindbær, som også er friske i smagen
Nogle gange ved man på forhånd at man får brug for kage - og det vidste jeg i går aftes, at vi ville få brug for på arbejdet i dag, så jeg smækkede denne her sammen efter ungerne var puttet
Imens kagebunden er i ovnen, skal du lægge et stykke bagepapir klar, som er drysset med sukker. Når kagebunden er færdigbagt tager du den ud af ovnen og lader den være på bagepapiret, men vender den på hovedet hen over det andet sukkerdryssede bagepapir
Når kagen er færdigbagt vendes den ud på et fad med toppen nederste for at få en mere ensartet top, mens kagen damper af laves cremen til toppen og evt