Pynt kagenmed friske jordbær, mini marengsog citronmelisse inden servering. Skær bærrene i halve og placer dem langs kanten i springformen, så de står tæt ogmed skærefladen mod kageplasten
Chokoladekagemed kaffe, hindb. Træk derefter bagepapiret af, som kagen er bagt på. Den sprøde og seje marengsroulademed lakrids og stykker af mandler rullet sammen med den cremedeog intense chokoladeganache og de friske jordbær passede bare rigtig godt sammen
Vend forsigtigt balsamico og maizena i og fordel massen til en rund "kage" på et bagepapir (mit havde fået en tur med sprayfedten, så den let ville slippe igen)
Bundene er lyse ,fyldet er jordbærmoussemed hvid chokolade og friske danske jorbær. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
HUSK at kagebundenogmarengs skal bages sammen, så derfor starter du med at lave de to. En kombination af kage, marengs, syrlig creme fraiche og søde jordbær
Kom den ud på kagenog kom jordbær ovenpå - pynt til sidst med chokoladespåner. Kagen egner sig ikke til at overnatte - marengsen vil blive blød og kedelig
Sluk for ovnen og lad kagen stå i ovnen mens den køler af - uden at åbne ovnlågen. Den svære del er så at få marengsbunden tilstrækkelig sprød samtidig med at den er bagt hele vejen igennem og efterfølgende kan bære frugten
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
I bærsæsonen kan du erstatte rabarberkompotten med en kompot af fx jordbærog hindbær. Først en bund toppet med halvdelen af rabarberkompotten og halvdelen af kagecremen
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)