Mens kagen bager,laves kokostoppingen. Kokostoppingen skal være let gylden. Topping. En svampet kage, med smag af mandel og hindbærmarmelade – med det sprøde kokos/marengs på toppen
140 g revet kokos. 1Tilsæt kokos, olie, gulerod og evt. 1Beklæd en lille bradepande (25x30cm), en stor springform (26-28 cm) eller to sandkageforme. 1Fordel dejen heri og kom kagen i ovnen ved 180 grader. 1Bag kagen i ca. 30-35 minutter (bagetid afhænger af form) - tjek med en tandstik om kagen er gennembagt. 1Tag kagen ud og lad den afkøle helt på en bagerist. 1Smag til med citronsaft. 1Fordel flødeosttoppingen på den afkølede kage
Efter jeg lige har lavet opskriften på mine sukkerfri flødeboller , tænkte jeg at denne opskrift burde være forholdsvis nem at lave i en sukkerfri og ernæringsforbedret udgave, da en af de letteste kager at gøre sundere, er netop chokoladekager
I weekenden havde jeg sådan en ubeskrivelig lyst til chokoladekage. Små chokolademuffins med en topping af chokolade og et drys friskrevet kokos, uhmmmm, det var lækkert til kaffen
Jeg har lavet to versioner på topping, da jeg egentlig ikke troede at jeg ville kunne lide den medkokosmel - jeg bryder mig ikke om kokos - men må indrømme den blev også spist herfra
En god chokoladekagemedtopping og chokoladeglasur blandet medkokos. Jeg har fået en del mærkelige blikke fra folk, når jeg tilsyneladende taler så implicit om en kage, som de burde kende til
Derudover tager det ingen tid at lave denne lækre kage, så det er bare med at gå i gang. Så her får I en opskrift på en sund og lækker kage, som smager skønt af forår og er supernem at lave