Vand flødeskum ogkagecreme sammen og kom det i en sprøjtepose med en stor rund tyl. Når kagecremen har sat sig piskes fløden til skum sammen med masser af vanilje (jeg bruger sådan en kværn med hele vaniljestænger i)
Jeg synes det er så lækkert, når kage er lidt groft i det. Blend kokosolien, dadler og æg sammen med mælk og SukrinGold og vend det sammen med havregrynsmelet oghindbær
Blåbærrene komplimenterer kagen virkelig godt, og jeg regner med at eksperimentere med andre ingredienser som hindbær, hvid chokolade og andre smagsgivere
Bare det at lave dem synes jeg er så hyggeligt og farverne gør bare man får så meget appetit. Her er nogle af dem jeg godt kan lide og det jeg godt kan lide ved dem er at man let kan snige lidt grønsager ind uden at de smager grimt
En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne