nemlig en gammeldags æblekagemed makroner, en mørdejstærte (som endnu ikke har set dagens lys her på bloggen) og bønnebrownien, som er fyldig sag, men som piftes op af en gang syrlige hindbær
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Start med at ælte marcipanen sammen med flormelis, citronskal oghindbær. Disse er lavet i små mundrette bidder og har et strejf af hindbærog citron, hvilket komplimenterer den ellers lidt søde kage godt
Jeg elsker jordbær, det er sammen medhindbær, den lækreste måde at indtage frugt på. Jeg er ellevild medmarcipanog har efterhånden gider jeg ikke bage hvis opskriften ikke byder på marcipan
Efter bagning afkøles kagerne på en rist og serveres med en lille smule flormelis på toppen. Denne opskrift er en form for basis opskrift, så hvis du ikke er særlig vild medmarcipan eller chokolade, så kan du altid skifte det ud medhindbær, mandler eller noget andet lækkert
Dette gøres utrolig nemt ved at tage en teske-fuld chokolade-masse op i hænderne, og forme en tynd sjal, som du kan ligge over flødebollerne, ligesom når du putter fondant eller marcipan ovenpå en kage
Pynt medsaltmandler, pistacienødder oghindbær. Baseret på marcipanog nøddemel og pyntede med lækre saltede mandler, der giver et godt modspil til den søde kage
Til slut, når kagen har været i fryseren tilberedes hindbærgeléen til toppen. Tilsæt den udblødte, afdryppede husblas direkte til hindbærlagenog rør den ud heri
Denne hindbær blanding kommes nu op i skålen med den resterende let piskede fløde og det hele vendes nu forsigtigt sammen til en ensartet fromage, der straks fordeles på mandelbunden som anvist i teksten
Kransekage Konfekt – af Pistacie/Mandel Marcipanmedog uden Amarena bær. Meeen virkeligheden som nybagt mor er en anden og tiden forsvinder som sandet i et timeglas… Ligeledes bliver ens ønsker og visioner redefinerede, hvilket er årsagen til at jeg har valgt at bruge tiden på vores lille Peppinot og ikke på bloggen, jeg har dog gået rundt og ubagt en masse RAW kager, fordi jeg er igang med at teste opskrifter til en kogebog som jeg arbejder på,og hvis alt går efter MODERPLANEN så skulle den gerne være færdig indenfor det næste års tid