et lag hindbær i midten og det fungerede efter hensigten. Min mor havde nærmest med lynets hastighed fået bagt de fleste kager, så jeg nåede kun at bidrage med et par stykker
Smagen af friske bær sammen med den mørke rom og den luftige søde flødeskum er bare helt perfekt. Når mandler og havregryn er afkølet, hældes det også i flødeskummen, gem lidt til at drysse på toppen til sidst
Denne kage har jeg dog ikke ændret på bortset fra at jeg har tilføjet flere hindbær. Denne lækre kage bagte jeg til min fødselsdag og den var virkelig lækker
Jeg bagte Hvid chokolade muffins, Snickerskage og en chokoladekagemedhindbærmousse i midten. Den lod jeg stå natten over i køleskabet og skar den igennem og fyldte den medhindbærmousse
Oskar og jeg forventer indtil flere besøg og på torsdag får vi besøg af de af mine kollegaer, som også er på barsel, de kommer for at se huset, hygge og spise jordbærkage
Pisk piskefløden til flødeskum sammen med citronskal og vaniljekorn. Fordel cirka en tredjedel af flødeskummet på en af bundene, og put så halvdelen af de resterende hindbær på
Læg låg på kagen og klem kanterne sammen. Serves med is, flødeskum eller cremefraiche. Bland hindbær og blåbær sammen i en skål sammen med smeltet smør, kartfoffelmel og rørsukker
Den helt klassiske version er med solbærsyltetøj, flødeskum og mørk chokolade. Men jeg kan godt lide fornyelse, så min udgave, i denne omgang, er med sød hindbærmarmelade, chantillyskum og masser af kobberdryssede bær på toppen – altsammen toppet med smeltet chokoladedrizzle, for lige at give kagen det sidste “Oomph”, der gør den helt uimodståelig at sætte tænderne i