Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder
Jeg elsker “kagebrød”, både da de giver lidt til den søde tand, da man med fordel kan komme smør på (ahem…) og da de er super spongy og blot bliver ved at være lækre
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Om søndagen gør vi os ekstra umage med vores mad og bordet er dækket med dug, lys og blomster. Start med at knække kiksene, de må gerne være lidt grove i stykkerne
Du kan også tilsætte et par håndfulde hakkede nødder af din favoritnød – hasselnødderogvalnødder som de oplagte valg, men også paranødden er god her, fordi den er så kokosagtig og sprød
Kagen er lækker serveret til en simpel omgang eftermiddagshygge, men er altså også uhyre lækker som en nem omgang dessert med en kugle vanilleis og lækker frisk frugt
Hold godt øje med sukkeret og rør jævnligt rundt. Lad panden med nøddekaramellen stå på restvarmen fra komfuret eller skru ned på mindste varmeniveau, mens der formers, ellers kan det finde på at stivne for hurtigt
Og da det gik op for mig, hvilken dag det er i dag, slog det mig også at jeg jo har den bedste opskrift på kanelsnegle liggende, som jeg slet ikke har fået delt med jer
kværnede mandler, cashewnødder, hasselnødder, valnødder, pekannødder i en. ^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet med ahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Hvis marcipanen klistrer til kagerullen, drysses overfladen ligeledes med et fint lag fluormelis. Hvis du ikke har noglekage rester, kan du bage en enkel chokoladekageog bruge til disse festlige små kager
Min mors squashkagemedvalnødderog flødeostecreme. -) Det er år og dage siden, jeg sidst har fået squashkage, og siden snakken med min mor, måtte jeg i dag give mig og finde opskriften frem fra gemmerne for at få styret min lyst
Jeg blærede mig i går med den bombe af en kage, jeg lige havde bagt – uden at dele opskriften. Hvis nogen synes, det er lidt trivielt, at jeg (næsten) kun laver chokoladekager, beklager jeg meget