Server den gerne med lidt cremefraiche der er rørt op med lidt vaniljesukker. Pisk et æg i af gangen og pisk godt imellem hver æg så det bliver til en tyk og luftig masse
En let kagemed en smag og konsistens a la brownie, men bagt uden smør eller æg, i stedet er brugt banan og koldpresset olie til at give en "fed" konsistens
ka man så erstatte det med halvdelen af ris og majs mel igen. D men da jeg ik må få amaranthmel. Kan jeg erstatte majsgryn, risflager og boghvedeflager medglutenfrit havregryn
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Men hvis du vil pynte med chokolade, kan du enten drysse med revet mørk chokolade eller lægge mørk pålægschokolade på kagerne, mens de stadig er helt varme, og lade det smelte af sig selv
Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
Den smager virkelig godt, så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg kommer bønner i min kage . Men det er også det, der er sjovt en gang imellem ved madlavning
Det her er en superintens kage, med en dyb smag af kakao, en kompakt, næsten konfekt-agtig krumme og masser af skønne, store stykker af mørk chokolade og valnødder
Men hvis du vil pynte med chokolade, kan du enten drysse med revet mørk chokolade eller lægge mørk pålægschokolade på kagerne, mens de stadig er helt varme, og lade det smelte af sig selv
De er bagt udelukkende med naturlige ingredienser og er derfor venlige overfor de fleste allergier eller kostpræferencer, idet de hverken indeholder laktose, gluten, proteinpulver eller kunstige sødemidler
Sigt til sidst mel, bagepulver og kanel ned i blandingen og bland det hele godt sammen, sørg for at blande med en let hånd, så luften i dejen bevares så vidt muligt