S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Pisk marengsen kraftigt med piskeris over simrende vandbad, til den er ca. Drys friskebær over. Tag marengsen fra varmen og fortsæt med at piske med elpisker, til den er kølet af
Start med at skære jordbærrene i kvarte (hvis de er friske). jordbær (friske eller frosne). Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagenmed revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder. Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri