O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Fondantkagemed sukkerblomster buket af roser, ranunculus, brombær. Det er absolut ikke sidste gang jeg putter frisk bær i en kage,det er bare vild godt
H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Jeg har tænkt mig at bruge opskriften på selve kagen som en grundopskrift og eksperimentere lidt med den - måske noget appelsin i dejen med nødder på toppen
Kagen er smurt op med nutella smørcreme inden fondant er lagt på. Kagen er lavet af chokoladekagemed ekstra grofthakket mørk chokolade, chokolade-nougat og hindbærmousse
Hun havde da hun hørte at det var en chokoladekage den mening af den passede godt til rødvin og derfor skulle jeg da selvfølgelig lave den med hende som prøveklud