Jeg foretrækker at spise kagen lun med en skefuld flødeskum til. Er den ved at blive for mørk i toppen, så stiller du blot en bageplade over eller dækker kagenmed alufolie
Smør kanterne medflødeskum – så marcipanen hænger ved og mousserne holdes ind. Det var fantastisk at være med til at arrangere denne dag og overraske hende, for overrasket dét blev hun
Inden du serverer den pynter du den med masser friske bær (jo flere, jo bedre - det ser fantastisk dekadent ud), flødeskum i kanten (jeg bruger en sprøjtepose - det ser ekstra dekorativt ud, men en frysepose med et hul kan også gøre det) og til sidst lidt fintrevet chokolade
Pisk fløden til letpisket flødeskumog vend det sammen med æggesnapsen. Og det er altså ikke lige tunge chokoladekager, der kalder allermest på mig for tiden – nej, jeg føler meget mere for denne her iskolde parfait-iskagemed frosne bærog chokoladesauce på toppen
Pisk det resterende fløde til skum, fjern springformen og dæk kagen i flødeskum. Tag den ene lagkagebundog fordel hele flødemassen medbær ovenpå, stil den evt