Knus kikseneog bland smør og sukker sammen, det kan med fordel gøres i en blender. De små cheesecakes skal afkøles helt inden de kan serveres, og kan derfor med fordel laves dagen før
Jeg satte ogsåkagen i fryseren i en times tid inden servering for at få den iskold. Derfor måtte jeg simpelthen i køkkenet herhjemme for at prøve at ramme den samme kage
Denne her Cheesecake er ikke sund, men den er en lidt sundere udgave end de traditionelle “ostekager”, da jeg har skiftet nogle af ingredienserne ud med, hvad jeg mener er lidt sundere alternativer
Når det er koldt nok, hældes det over ostekagenog stilles igen på køl til det er stivnet. Fik fine tilbagemeldelser så kan sige med sikkerhed det er en kage der skal laves igen
Smuldr kiksene ved at lægge dem i en frysepose, og presse kiksenemed en kagerulle. Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake medflødeostogdigestivekiks