Lad blandingen køle lidt af til den er lun og hæld over den afkølede kage. Tag de små, nu faste dråber op og skyl olien af i en skål med koldt vand og lad dem tørre på en tallerken
Lad chokoladen stivne og skær kagen i små stykker til servering. Tag gryden af varmen og rør vaniljesukker, knuste digestive kiks, kokosmel og finthakkede hasselnøddeflager i
Digestive. Bund. Lad det stå et minutes tid, inden du rører det sammen medsmå cirkelbevægelser. Smelt smørret i en gryde ved medium varme og rør efterfølgende sukkeret ud i, indtil det er helt smeltet
Hvis du ikke glazer din kage, så påsættes de karamelliseret nødder med lidt smeltet chokolade. Det er formentlig bare en stor karamel/nødde klump, du ender med, og det er helt perfekt
Jeg klippede bagepapiret til i bunden, så det var nemt af få båndet placeret helt i bunden af kagen. Tryk ikke bunden for hårdt og fast sammen, da den så bliver svær at skære igennem
eller på et fad med en kagering. Den eneste ulempe ved denne kage er, at du skal have tålmodighed, for den tager lidt mere tid at bage end en ganske simpel cheesecake med en slags fyld
kagenmed saucen køle lidt mere af først) og stil kagen i køleskabet til nedkøling i min. Jeg vil foreslå du lader den stå til dagen efter, så har osten også fået en mere karakteristisk smag og kagen har “sat sig”
En af de kager, jeg oftest laver, når vi skal have gæster er en cheesecake med granatæble. Men denne kage er lidt mindre tung og en anelse mere syrlig end de sædvanlige cheesecakes, og det kan jeg rigtig godt lide