Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med krymmel, mynteskud og AfterEight chokolade
Kage til Jakobserne m. Når cupcakes er kølet helt af, dekoreres de med frosting, og toppes af med et enkelt stykke vaske ægte AfterEight chokolade stykke
I går havde min mand nogle af gutterne på besøg til en drengerøvslørdag, hvor de skulle hygge og spille computer, og så synes jeg, at det var på sin plads at forkæle dem med lidt kage
Overtræk eventuelt den afkølede kagemed glasur. Der lå nogle AfterEight-chokolader og kiggede på mig på bordet, så jeg besluttede, at de ligeså godt kunne indgå i kagen
Når man så endelig har fået moslet sig ud og man kommer hjem med kolde fingre og vindblæst hår, er det bedste bare at sidde sig ned og få varmen i kroppen med en kop varm et-eller-andet
Slut med en lagkagebund på toppen. Den er dækket med mørk chokolade Ganache og AfterEight chokolader. I en skål med det hakkede chokolade, hældes den varme creme henover og det den røres sammen med chokoladen
E. n. s. u. p. e. r. l. æ. k. a. g. P. å. h. t. i. o. m. b. j. d. -. ). L. 3. 1. 5. 0. 6. v. f. ø. c. C. 2. z. ½. –. F. y. A. 4. V. B. D. ,. 8. K. H. R. T. S. ) l
Slut med en lagkagebund på toppen. Den er dækket med mørk chokolade Ganache og AfterEight chokolader. I en skål med det hakkede chokolade, hældes den varme creme henover og det den røres sammen med chokoladen
Til sidst placeres en aftereight for lige at give kagen det sidste. Tjek undervejs med en tandstik. 200 g sukker2 æg3 dl creme fraiche (18 %)100 g blødt smør50 g kakao150 g mel1 tsk
Begge kager består af lyse (vanilje) bunde, den nederste er med jordbærmousse og marabou daim creme, den øverste er med jordbærmousse og aftereight creme (MUMS
Spørger man Tommi hvad pebermynteolie dufter af svare han prompte 'aftereight' og ligeledes alt der er en blanding af chokolade og pebermynte er bare lig med 'aftereight'
Vupti så er den klar til at komme i kagen. Jeg gør som jeg også gør med toblerone, dumle osv. Her til den store bagedyst prøvede jeg for første (og bestemt ikke sidste) gang, at lave aftereight creme