– Hak mandlernogenlunde fint med en kniv og fordel mandlerne rundt i massen. – Kom æggemassen i en springform med bagepapir i bunden og rasp fordelt jævnt i bunden (for at bunden slipper papiret)
Herefter kommes den i en springform, foret med bagepapir og smurt på kanterne. Tuc kiksene knuses, marcipan skæres i meget små stykker ogmandlerne skal hakkes, alt dette og bagepulveret vendes i æggehvide-sukker blandingen
Pisk æggehviderne stive og gem blommerne i køleskabet til en god gang bearnaise Vend hviderne i nøddeblandingen og mas ned i et tærtefad foret med bagepapir, så der er en lille kant på
Pisk æggehviderne næsten stive med den ene spiseskefuld sukker. Derfor udskiftede jeg den hvide chokolade med en blanding af pistacienødder, cashewnødder, valnødder, mandlerog hasselnødder
De er bagt udelukkende med naturlige ingredienser og er derfor venlige overfor de fleste allergier eller kostpræferencer, idet de hverken indeholder laktose, gluten, proteinpulver eller kunstige sødemidler
– Hak mandlernogenlunde fint med en kniv og fordel mandlerne rundt i massen. – Kom æggemassen i en springform med bagepapir i bunden og rasp fordelt jævnt i bunden (for at bunden slipper papiret)
Selve browniedejen har jeg fået inspiration til fra Maya luksus brownie, og så har jeg i lang tid gået med tankerne om at prøve at lave en slags kokos swirl på toppen af en chokoladekage – med tanken om at det kunne sammenlignes lidt med bounty
Vend herefter de stive æggehvider i skiftevis med flødeskummen. De karamelliserede mandlermed den flotte, ravfarvede karamel før de tages af panden og hakkes
Tænd din ovn på grill-funktion og bag kagen et par minutter til marengens er let gylden (ca. Pisk æggehviderne skive og tilsæt derefter flormelis og pisk igen