Bare fordi jeg er på diæt og kun spiser kylling, ris og grønne bønner (overdrivelse fremmer forståelsen), så skal I da ikke snydes for en drønlækker og virkelig nem opskrift på lækre kager som jeg bagte forrige weekend
Til mit "Kage i mikroovnen" projekt, må jeg lige tilføje denne paleo-venlige kage i en kop. Alle ingredienserne blandes simpelthen bare i den kop man har udvalgt også får kagen ca
Hvis du har fundet på noget spændende at putte i Kagen for den Travle Husmor, så fortæl det endelig – inspiration kan man altid bruge, og gode ideer skal deles
Personligt har jeg ikke den helt store søde tand og synes også ofte at søde sager faktisk er for søde, så jeg holder enormt meget af at bruge hemmelige ingredienser som avocado eller silken tofu i chokolademousse, bønner og kikærter i kager, og dadler i snack-kugler, både fordi det giver en mere afdæmpet og balanceret sødme, men også fordi næringsindholdet så får et skub i den gode retning
Helt sunde er de altså ikke, det indrømmer jeg blankt, men der er tænkt gevaldigt over at fjerne størstedelen af sukkeret og få puttet en masse gode, sunde sager ned i de små kager
En fødselsdagsfest kræver jo sin kage, og der har pigerne som regel høje forventninger. Jeg er allerede begyndt med planlægningen af kage, og jeg har en ide om hvordan den skal se ud
Der er knap så meget aktivitet herinde, men det bliver brudt nu med en lille lækker januar kage. Der er nok mange, der er på diverse stram op hist og her i januar, meeeen jeg synes nu stadig at der skal være plads til et lille stykke kage
I går var det sankt hans, og jeg fik en meget skør idé om, at jeg skulle bage en sankt hans kage til familien, og derfor kastede jeg mig selvfølgelig ud i et “lille” kageprojekt
Ofte kommer ideen til en kage ud af et ønske om, at efterligne noget vi har set på nettet, eller behovet for, at lave noget pynt i et bestemt tema, men af og til kommer ideen til en kage ud af en tilfældighed
Når nu du står tilbage med rester af både brunkager og risalamande efter juleaften. Så har jeg her en lille nem idé til, hvordan du kan få brugt resterne, og samtidig have en lækker kage du kan servere i dagene efter jul
Disse kager er kendt på hele Sardinien, selvom de primært stammer fra og omkring byen Nuoro, der traditionelt set er et fårehyrdeområde beliggende næsten midt på øen
Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen. Skønt. Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen