Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekage med saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldig og fudgy brownie
Når kagen er kølet godt af smeltes chokoladen over vandbad og fordeles i tilfældige striber. Jeg fandt denne opskrift i et blad under emnet "julekager", men den kan sagtens spises resten af året, og er virkelig god som dessert til en god kop kaffe
hakkede hasselnødder. Når det er rørt sammen så tilsæt nødderne og chokoladen i. Vi har lavet disse lækre kager ved flere sammenkomster og fester, og hver gang bliver der spurgt efter opskriften, fordi de er så gode
Madbanditten lavede sin med hasselnødder og mandler og toppede med peanutbutter. Chokolade ganache kagen her er stærkt inspireret af en af Madbandittens kage opskrifter
en bund lavet hovedsageligt at ristede hasselnødder, kokos og tørrede figner. På toppen er der et sprødt lag af mørk chokolade og flagesalt drysset ovenpå
Smelt sukker på en varm pande og vend hasselnødderne i. Jeg har igen lavet lidt fyldte chokolader. Det er ret simpelt,- det der tager længst tid, er når chokoladerne skal stivne i køleskabet