O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Fondantkage med sukkerblomster buket af roser, ranunculus, brombær. Det er absolut ikke sidste gang jeg putter frisk bær i en kage,det er bare vild godt
Alt efter hvor meget den varmer, og hvor store kagerne er. Jeg kalder den chokolade fondant. De skal være meget bløde, og det skal være et tyndt lag kage over toppen
H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Jeg har brugt fondant til at overtrække kagen, men man kan sagtens bruge marcipan. Fondanten til blomsterne er indfarvet med lyserød pastafarve, og i midten af blomsten har jeg lagt et lag glimmerpudder på
Kagen bestod af lyse bunde, chokoladeganache, lime mousse og stribet fondant. Jeg synes jeg ville give den et forsøg med stribet fondant da det jo med lidt god fantasi kan ligne båndede bjergarter