Lav remonce ved at piske det bløde smør luftigt med brun farin og kanel. Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Favorit æblekage med masser a. Lune, friskebagte kanel og kardemommekrydrede snurrer med efterårsæbler, mørk chokolade og knasende, grofthakkede mandler – det er virkelig ikke dårligt
Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Æblekage er jo altid lækkert, selvom det ikke er efterår - hverken ifølge vejret eller kalenderen. Tærten her er bagt med en karamel-agtig sauce, som hældes over æblerne og derfor bliver en lækker masse omringet af mørdej
Kagen er let omskrevet fra kogebogen "Suveræn surprise" af Tina Scheftelowitz. brun farin. Fjern kernehus i pærer og æbler, og skær frugten i skiver, der så fordels rundt i tærtefadet
På toppen ligger en knasende crumble, som giver det sidst pift til den fugtige bløde kage. Bland mel, havregryn, brun farin, sukker, kanel og smuldr smørret i, så dejen næsten ligner revet ost
Rør smør med farin i ca. I denne kage brugte jeg grønne, kugleformede squash. Bag kagen/kagerne i ca. 150 g farin. Sluk ovnen, og lad kagen/kagerne efterbage i 10 minutter. 2 æbler og 50 g valnøddekerner. 150 g farin
Æblekage – Der findes mange søde kageligende retter med æbler, men rigtig æblekage bages ikke. Når jeg laver muffins, kommer jeg altid mine silikone- eller papirforme i en muffinplade, så undgår jeg, at muffinformene vælger eller udvider sig, i takt med at dejen hæver og derfor ender som en lav flad kage i stedet for en fin, høj muffin