Samtidig ved jeg jo at min mor elskervalnødder, så det var jo et godt tegn. Til selve kagebunden piskes æg og sukker til en tyk æggesnaps, hvorefter de finthakkede valnødder, hvedemel og bagepulver vendes forsigtigt i dejen
Bland derefter den lille portion sammen med den restenrede portion risalamande. Jeg besluttede mig derfor for at lave denne smukke kage ud af risalamanden
Jeg ved godt at derer en masse tekst til denne opskrift, og sådan noget hader jeg. Hæld herefterunder omrøring (med den elektriske pisker) den hvide chokolade i – lidt af gangen
Sørg for den kommergodt op og ned af siderne og smør toppen helt glat. Varm det til det får en let gylden farve og tilsæt derefter fløden lidt af gangen
Den anden dag, så jeg en video fra Youtube, hvor der blev lavet en lækkerkage. Hæld cremen tilbage i gryden, og varmcremen op ( mellem varme) mens der piskes konstant
Blend mandlerne for sig, så fint som muligt, og kom dernæstmandlerne i kageblandingen. Jeg har lavet lidt om på opskriften, da jeg ikke havde alle ingredienserne, og resultatet blev fantastik godt til trods for det
Om eftermiddagen, havde vi besøg af min far til boller og kage, og der blev Josefines dag virkelig reddet, da hun fik Chou Chou “Min første tand” dukken af min far
Giv kompotten et opkog og lad den derefter afkøle helt. Jeg reducerede i sukker og olie, for kagenindeholderbananer og ananas derer søde og iceing creme med florsukker