Lagkagebunde. Bundene køles af og lægges sammen med jordbær syltetøj og makroner,. Smelt husblasene i saften og køl den af så den er kold, uden at være stivnet
Smurt op med nutella smørcreme inden fondant er lagt på. Ulrik fylder 24 og skal fejres med en kage. -) kagen er lavet af lyse bunde med et lag toblerone creme og 1 lag jordbærmousse imellem
Til "kage" bundene. Det er disse luftbobler, der giver den færdige "kagebund" luftighed og lethed. 1Når kagebunden er helt afkølet, deles den i 2 lige dele (jeg har brugt en stor lineal, se collagen)
Sluk for ovnen og lad kagen stå i ovnen mens den køler af - uden at åbne ovnlågen. Den svære del er så at få marengsbunden tilstrækkelig sprød samtidig med at den er bagt hele vejen igennem og efterfølgende kan bære frugten
Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign. I forhold til flødebollerne var prisen ‘kun’, at marcipanbundene fik for længe i ovnen og blev lettere svedne… Det var så her, at jeg skulle have brugt rå marcipanbunde, mariekiks, almindelige vaffelbunde eller sågar en skive pap
Opbevar kagerne tildækket i køleskabet. Temperer chokoladen og dyp bundene heri. De er desuden lavet af ingredienser, som kan købes i alle supermarkeder
Når bundene er afkølet og sprøde, smøres cremen imellem lagene, og der kan evt. Jeg lavede derfor en sprød lagkage på nøddemarengsbunde og bærcreme – og den er oven i købet overraskende nem
runde lagkager, og at fyldet ikke er alt for flydende for det skal kunne bære store bunde. Når man skal være mange til fødelsdag, er det festligt med en stor lagkage