Smøret i sjokoladen, gør at den kan skæres uden at det går i stykker. Læg massen i formen og pres den ud, så den dækker hele bunden, og er nogenlunde, lige tyk over det hele
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Dejen skal være blød og smidig uden at klistre da den efter hævning skal rulles ud på bordet
Men jeg synes nu faktisk at denne her lykkes ganske godt – og så er den utrolig let at lave (og hvis du har læst nogle af mine andre indlæg ved du at jeg elsker når kager er lette at lave)
Smelt smørret, bland det med brunfarin, kokos og mel, og rør det godt sammen. Lad det koge op under omrøring, og lad det stå på varmen uden helt at koge i ca
Lad det koge op under omrøring, og lad det stå på varmen uden helt at koge i ca. Fik serveret denne lækre konfektkage hos min kusine, og har nu selv lavet den
Start med at smelte smørret, bland det med brunfarin, kokos og mel, og rør det godt sammen. Lad det koge op under omrøring, og lad det stå på varmen uden helt at koge i ca
Vi fejrede hende derfor igår, hvor hun havde lavet denne kage. Smør og brunfarin smeltes sammen. Måske ikke en decideret julekage, men dog en kage som er rigtig fin som dessert her i julemåneden
I dag skal i få opskriften på en gammeldags ølkage. Det er en dejlig blød krydret kage og jeg kan huske vi nogle gange skar den i skiver og kom dem i brødristeren og så kom der appelsin marmelade på eller et ordentlig lag tandsmør på Det kan varmt anbefales
Vend havregryn og brunfarin i. Det er uden tvivl den bedste müslibar i min optik. Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter