S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder. Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri
Kagen er god hvis den laves dagen før og går fint i spænd med bær på sidelinien. Chokolade ganache kagen her er stærkt inspireret af en af Madbandittens kage opskrifter
–> Æggehviderne piskes stive, og der tilføjes rørsukker. Jeg lavede derfor en sprød lagkage på nøddemarengsbunde og bærcreme – og den er oven i købet overraskende nem
Man har hamrende travlt indtil da, man vil også gerne lige nå at rydde op og fjerne det værste støv rundt omkring og man vil jo stadig gerne servere en lille kage til kaffen
Den lækreste jordbærkage. Ingredienser kage. Blend jordbærene og tilføj de resterende ingredienser. Put cremen på kagen og pynt med flere bær, nødder og chokolade
200 gr mørk chokolade250 gr smør5 dl brun farin4 æg3,5 dl mel1 tsk bagepulver1 dl kakao1,5 dl frosne eller friske hindbær1,5 dl friske blåbærSmelt smør og chokolade ved svag varme. hæld kagen i en firkantet form 30x20cm med bagepapir og læg bærrene på toppen. Bag kagen ved 180 gr i 20-25 minutter. 1,5 dl frosne eller friske hindbær. 1,5 dl friske blåbær