En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Rør godt sammen med en elpisker, tilsæt herefter æggene - et af gangen samt yogurt og bland det godt sammen
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Det værste er sådan en tør snegl som ikke smager af noget
længere tid, da det afhængeraf temperaturen på melet og gær-blandingen) til dejen har dobbelt størrelse, sådan at den giver efter, når man trykker den let i toppen
Kagecremen og kagen skal være helt afkølede før næste step i opskriften kan gennemføres. Dette skum vendes med vanillecremen og dette kan nu fordeles i et lag udover den afkølede mazarintærte
Æblekage med smuldredej – Smuldredej er en af mine favoritter når jeg skal lave kage. Der skal bruges minimalt af ingredienser, den får en dejlig konsistens, og så smager den selvsagt godt
1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
I aften har "bageagendaen" stået på de traditionelle jødekager. December måned er måneden hvor jeg får afløb for alle mine bagelyster, som ikke bliver tilfredsstillet den resterende del af året af den simple grund, at vægten ikke tillader det
Læg de små kager sammen med hindbær marmelade og pynt med glasur og evt. Hvis man er ude i god tid, så har dejen bedst af at hvile et døgn et køligt sted
Halvdelen af dejen fordeles som bunden i et smurt tærtefad og pærerstykkerne fordeles jævnt. Denne opskrift på pæretærte har fulgt mig siden gymnasietiden, og den er stadig en sikker vinder
chokoladen i tynde linjer over kagen – fx tag en gaffel og lad chokoladen løbe. Kikærtevand kan piskes og bruges nøjagtig som æggehvider/æg i alle former for kager, pandekager, cookies og marengs