Pisk æggehvider stive. Pisk æggeblommer, sukker, mel og bagepulver. Lagkagebunde. Pisk fløde og æggeblommer til let skum, tilsæt det lidt efter lidt i passionssaftentil sidst vendes de pisket hvider i
Imens pisker du æggehviderne stive. Vend ½ af flødeskummet i æggemassen og ½ af æggehviderne. De sidste æggehvider vender du forsigtig i med en dejskraber
Pisk først sukker og æggeblommer hvide. 4 Æggeblommer (økologiske æg fra høns der er salmonella vaccineret eller 4 pasteuriseret æggeblommer hvis du er mere tryg herved)75 gram god økologisk mørk chokolade ca. De 4 æggehvider du nu ligger inde med kan du snildt lave til kys og de er rigtig gode med lakridspulver på
Vend herefter de stive æggehvider i skiftevis med flødeskummen. Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Kagebund. Derefter laves kagebunden. Når kagebunden er afkølet, skal kompotten oven på denne. Smør marengsen over kagen og drys efter med et tyndt lag flormelis gennem en si
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i til en tyk marengs. Når jeg laver is bruger jeg gerne Dansukker bagsukker, da det nemmere bliver pisket helt ud i æggeblommerne, og dermed undgår jeg at isen krystalliserer
Pisk æggehviderne stive og rør dem forsigtigt i dejen. Det skal fejres med bloggens første lagkage. Jeg har gennem hele mit liv fået en helt speciel sønderjysk lagkage, nemlig rugbrødslagkage